Poslovna darila

Ustvarjamo nepozabna slovenska poslovna darila

Srčna darila. Kreativnost na sončni strani Alp.

Če iščete načine, kako navdušiti svoje
poslovne partnerje, zagotoviti vašim zaposlenim nepozabna darila, izkazati
poslovno spoštovanje in skrb ter poskrbeti za najmanjše detajle pri
obdarovanju, ste na pravem mestu.

Dobrodošli pri Sloveniki. Smo podjetje z
večletno tradicijo, ki skrbno zagotavlja unikatne, trajnostne in srčne
izdelke.  Navdušite torej vaše
obdarovance s skrbno izbranimi darili, pripravljeni prav posebej za vas!

Ne iščite dalje!

Opravili smo težko delo zadnjih 10 let in pregledali vsa slovenska darila, zato naj bo vam lažje izbrati poslovna darila.

Smo vodilni ponudnik slovenskih poslovnih daril po meri - saj je vse izdelke s srcem izbral diplomiran oblikovalec Matija.

Kontaktirajte nas za ponudbo:

E: b2b@slovenika.eu

T: 030 20 10 50

Poskrbimo za vaša darila od A-Ž

Prepustite se naši izkušeni ekipi

Zagotavljamo prijazno in izkušeno svetovanje

Poslovna darila pripravljamo že vrsto let in prepoznamo, kaj podariti ob določeni priložnosti, kot so poslovna potovanja, decembrska obdarovanja, darila obupokojitvi, darila ob dnevu žena ...

Pripravimo individualno zasnovo

Pri vsaki stranki, bodisi veliko podjetje ali posameznik, poskusimo začututi njen karakter in želje. Poskrbimo za predloge glede na priložnost, število daril in možnost personalizacije. Zagotovo razumemo potrebo po fleksibilnosti in smo pripravljeni urediti darilo,da zagotovimo vsem potrebam stranke. Zagotovimo le najboljšo ceno.

Personaliziramo darila

Zavedamo se občutka pomembnosti in izstopanja iz množice. S personaliziranim poslovnim darilom za posameznika pokažete obdarovancu, da ste darilo izbrali le zanj in tako utrdite poslovno vez. Personalizirano s strani podjetja, kot naprimer logotip, pa darilu povečajo ugled in prepoznavnost blagovne znamke, prav tako pa obdarovancu date vedeti, da je del vaše ekipe.

Nudimo trajnostne in unikatne slovenske izdelke

Smo veliki podporniki zavestne potrošnje –izbira trajnostnih izdelkov prispeva k zmanjšanju okoljskega vpliva in spodbujater ustvarja koristi za posameznike in družbo. Naše dobavitelje in izdelke izbiramo skrbno in z željo po trajnostnih vplivih. Podpiramo male podjetnike,ki ustvarjajo v Sloveniji.

Poskrbimo za celostno pakiranje in dostavo na želeni naslov

Darila,oziroma darilni paketi, bodo skrbno in lično pripravljeni. Velik poudarek damona prvi pogled darila, še večji pa na notranjost – vsebinsko in oblikovno.

Top prednosti za vas

Z darili za podjetja in nagrajeno strategijo razkrivamo osebnost vaše blagovne znamke! Prilagojena vašim vrednotam, viziji, slogu in poslanstvu.

Tekmujete s časom? Poskrbeli smo za vas z našimi storitvami hitre izdelave in dostave, ki zagotavljajo, da vaša poslovna darila vedno prispejo pravočasno.

Vedno domača, vedno slovenska darila.

Za vas razgrnemo rdečo preprogo. Na zalogi v centru mesta imamo galerijo 100 najboljših daril. Vaš cilj je naš cilj, od zamisli do izvedbe. Pri Sloveniki niste le stranka. Naše poslanstvo je zagotoviti, da z vsakim darilom dosežete malo poslovno zmago.

Naš ključ do posebnih daril. Naša oblikovalska darila niso le nagrajena, ampak tudi vizionarska. Z oblikovanjem po meri odlično predstavijo zgodbo vaše blagovne znamke.

Poznamo tudi ESG zahteve daril. Naša darila malih dobaviteljev so oblikovana v Sloveniji, etično proizvedena, in okolju prijazna kar zagotavlja preglednost dobavne verige, ki izpolnjujejo tudi ESG zahteve in ščitijo ugled vašega podjetja. 

Naša oblikovalska ekipa ni le nagrajena, ampak tudi vizionarska. Z oblikovanjem po meri odlično predstavijo zgodbo vaše blagovne znamke!

Kaj pa vaša znamka? Z darili so-oblikujemo osebnost vaše blagovne znamke. Prilagojena so vašim vrednotam, viziji, slogu in poslanstvu

Garantiramo najnižjo ceno. Pri nas so darila dosegljiva za vsa podjetja, velika in majhna. Enako se bomo trudil za vas ne glede na vaš proračun.

Kontaktirajte nas za hitro ponudbo

Izjave naših zadovoljnih naročnikov

Kaj so povedali drugi o nas?
AuthorCustomer

Add customer reviews and testimonials to showcase your store's happy customers.

AuthorCustomer

Add customer reviews and testimonials to showcase your store's happy customers.

Z veseljem svetujemo v živo!

Obiščite nas v našem showroomu v Ljubljani

Z veseljem vam svetujemo v živo:

Miklošičeva 38, 1000 Ljubljana

Najave na telefon: 031 20 10 50

Odpiralni čas:
Pon - pet: 9 - 15

(Prosimo za predhodno najavo)

Prejmite hitro informativno ponudbo

Za poslovna darila, ki navdušijo, izberite Sloveniko.

Veselimo se vaših izzivov!

b2b@slovenika.eu

030 20 10 50