Odkrijte oljarno Kocbek: Vrhunsko bučno olje iz slovenske Prlekije

Odkrijte oljarno Kocbek: Vrhunsko bučno olje iz slovenske Prlekije

Apr 07, 2024Urban Ropotar

V srcu slikovite Prlekije, v naši čudoviti severovzhodni Sloveniji, leži Oljarna Kocbek, priznana po svojih izjemnih oljih, ki jih utvarja že več kot devet desetletij. S svojo bogato tradicijo in strastjo do kakovosti, oljarna Kocbek izstopa kot sinonim za vrhunsko bučno olje.


Med njihovimi olji se na naši spletni strani najde: hladno stiskano bučno olje, štajersko prekmursko bučno olje, jedilno nerafinirano bučno olje.

Bučno olje, umetnost okusa iz Prlekije

Oljarna Kocbek izstopa po svoji zavezanosti kakovosti in tradiciji. Njihovo bučno olje je pridelano izključno iz najboljših bučnih semen, ki jih skrbno izberejo lokalni kmetje. S postopkom hladnega stiskanja ohranjajo vse pomembne hranilne snovi in bogat okus bučnih semen, kar daje olju edinstveno aromo in kakovost.

 

Raznolikost okusov za vsak okus

Oljarna Kockeb ponuja široko paleto bučnih olj, ki zadovoljijo različne okuse in preference. Njihovo jedilno nerafinirano bučno olje je odlična izbira za tiste, ki cenijo avtentičen okus bučnih semen. Za še bolj intenziven okus pa poskusite njihovo hladno stiskano bučno olje, ki navdušuje s svojo polnostjo in izrazitostjo.

 

Okus Štajerske in Prekmuja v vaši kuhinji

Kocbek oljarna je ponosna na svoje štajersko-prekmursko bučno olje, ki predstavlja združitev najboljših praks iz obeh regij. S svojo izrazito zlato bravo in izjemnim okusom je to olje nepogrešljiv dodatek k različnim jedem. Spremljajte tradicijo in okusite Prlekijo v svoji kuhinji.

 

Naročite olje Kocbek in uživajte v pristnem okusu

Pri Sloveniki spodbujamo lokalne proizvajalce in z veseljem smo v našo ponudbo dodali tudi olja Kocbek oljarne. Izbirajte torej med različnimi olji:

  1. hladno stiskano bučno olje,
  2. jedilno nerafinirano bučno olje, 
  3. štajersko prekmursko bučno olje

in razvajajte sebe in svoje domače. 

Olje je tudi zapakirano v čudovito stekleno embalažo in je zaradi tega lahko tudi perfektno kot darilo. Kot samostojno darilo ali pa kot dodatek k darilnemu paketu.

Pri Sloveniki poskrbimo za vaše darilne pakete – naj bo to le za 1 osebo ali pa za podjetje, ki bi rado sodelavce obdarilo z unikatnimi slovenskimi darili

Pripravimo poslovna darila po vaši izbiri.

More articles