Zakaj je nastala Slovenika?

Spletna trgovina Slovenika.eu je nastala kot platforma za male podjetnike, ki ustvarjajo v Sloveniji. Mali podjetniki so namreč bistvo slovenskega gospodarstva, saj ustvarjajo delovna mesta, razvijajo lokalno in širšo družbeno skupnost ter polnijo proračun naše države.

Ideja o spletni trgovini je nastala v letu 2014 kot odgovor na zaostrene tržne razmere in izzive naše družbe o prihodnosti slovenskega gospodarstva. Kako naprej? Kako iz krize? Ključna je aktivna vloga vseh nas. Zavrtimo kolo našega gospodarstva! Podpirajmo naše podjetnike tako, da kupujemo »svoje« izdelke. To so bili pozivi Slovenike v letu 2014. Slovenika.eu je  bila majhen, a pomemben korak h gospodarski rasti in povečani konkurenčnosti slovenskega gospodarstva.

Vabimo vas na raziskovanje slovenske ustvarjalnosti. Takrat in danes, za vse nas.

Zakaj izbrati Sloveniko?

Naša spletna trgovina je bila ustanovljena z vizijo podpiranja slovenskih malih podjetnikov, ki so temelj naše gospodarske rasti in razvoja. Z nakupom pri nas ne podpirate le slovenskega gospodarstva, ampak tudi spodbujate razvoj lokalnih skupnosti in prispevate k večji konkurenčnosti naše države na globalnem trgu.

Naši izdelki so skrbno izbrani in zagotavljajo vrhunsko kakovost ter izjemno okusno izkušnjo. Z močno zavezanostjo k lokalni proizvodnji in strogim nadzorom kakovosti vas lahko prepričamo, da boste prejeli le najboljše izdelke iz srca Slovenije

Zavezani smo k zagotavljanju izdelkov najvišje kakovosti, zato skrbno izbiramo vsak izdelek v našem asortimanu. Naše poslanstvo je presegati pričakovanja naših strank in ustvarjati nepozabne kulinarične izkušnje, ki povezujejo ljudi in spodbujajo ljubezen do dobrega okusa.

Toplo vabljeni, da odkrijete raznolikost slovenskih okusov, ki jih ponuja spletna trgovina slovenika.eu.