Sodelujte z nami

Slovenika.eu na enem mestu združuje znane in tudi manj znane SLOVENSKE blagovne znamke.

Za vključitev v izložbo slovenske ustvarjalnosti velja pogoj, da je izdelek narejen v Sloveniji. Zelo zaželjeno je (ni pa pogoj), da so tudi materiali, iz katerih izdelek nastane, pridobljeni v Sloveniji.

KAKO POSTATI DEL IZLOŽBE SLOVENSKE USTVARJALNOSTI?

Nekaj osnovnih informacij

Za vključitev izdelkov v našo spletno trgovino slovenika.eu zaračunamo enkratni strošek administracije (vnosa izdelkov v spletno trgovino). Strošek vnosa izdelkov je odvisen od števila izdelkov, ki se jih vključi na Sloveniko.

Dogovorimo se tudi za rabat (popust) na prodan izdelek.

Drugih stroškov za promocijo in oglaševanje ter prodajo izdelkov preko naše spletne trgovine ne zaračunavamo.

Izdelkov ne hranimo, ob naročilu se izdelki pošiljajo direktno od dobavitelja do kupca. Za dostavo poskrbimo mi, dobavitelj pa poskrbi za primerno transportno embalažo.

 

Kaj potrebujemo od vas?

Za začetek potrebujemo predstavitev vašega dela. Lahko je vaša spletna stran, facebook stran, katalog ... Da dobimo vpogled v vaše delo in izdelke, ki jih izdelujete. Po pregledu vaše ponudbe – predstavitve vam sporočimo, ali so izdelki primerni za dopolnitev našega asortimana.

 

Pričetek sodelovanja

Ob pričetku sodelovanja sklenemo pogodbo o sodelovanju. Potrebujemo naziv in naslov vašega podjetja, ime in priimek zastopnika podjetja, davčno številko, številko TRR in banko, pri kateri je odprt.

Po podpisu pogodbe pa od vas potebujemo naslednje:

-      fotografije izdelkov (v jpg. ali png. obliki, velikost do 1200 pikslov, fotografirane na beli podlagi)

-      opis izdelkov

-      predstavitev – opis podjetja oziroma blagovne znamke

-      logotip podjetja oziroma blagovne znamke

 

Se vam porajajo dodatna vprašanja?

Vašo pošto pričakujemo na e-naslovu: info@slovenika.eu

Zakaj izbrati Sloveniko?

Naša spletna trgovina je bila ustanovljena z vizijo podpiranja slovenskih malih podjetnikov, ki so temelj naše gospodarske rasti in razvoja. Z nakupom pri nas ne podpirate le slovenskega gospodarstva, ampak tudi spodbujate razvoj lokalnih skupnosti in prispevate k večji konkurenčnosti naše države na globalnem trgu.

Naši izdelki so skrbno izbrani in zagotavljajo vrhunsko kakovost ter izjemno okusno izkušnjo. Z močno zavezanostjo k lokalni proizvodnji in strogim nadzorom kakovosti vas lahko prepričamo, da boste prejeli le najboljše izdelke iz srca Slovenije

Zavezani smo k zagotavljanju izdelkov najvišje kakovosti, zato skrbno izbiramo vsak izdelek v našem asortimanu. Naše poslanstvo je presegati pričakovanja naših strank in ustvarjati nepozabne kulinarične izkušnje, ki povezujejo ljudi in spodbujajo ljubezen do dobrega okusa.

Toplo vabljeni, da odkrijete raznolikost slovenskih okusov, ki jih ponuja spletna trgovina slovenika.eu.