Personalizirana darila

Nudimo vam personalizirana darila za vse priložnosti, ki bodo obdarovancu sigurno polepšala dan. Z našo personalizacijo izdelke obogatite z logotipi, sporočili, slikami, verzi ali osebnimi posvetili, kar ustvari edinstveno darilo, prilagojeno posebej za obdarovanca. Naša široka ponudba zajema vse – od presenečenj za obletnice, rojstne dneve in posebne trenutke, smešnih in zabavnih daril ob upokojitvi in ostalih priložnostih do poslovnih daril.

 

V času, ko se poslovne prakse neprestano razvijajo, poslovna darila ostajajo ključen element za krepitev odnosov in gradnjo mostov med podjetji. V zadnjih letih smo priča novim trendom, ki preoblikujejo način, kako izbiramo in dajemo poslovna darila, s čimer ustvarjamo trajnostne in pomenske povezave v poslovnem svetu.

Personalizirana poslovna darila so odličen način, da izrazite hvaležnost, spoštovanje in dobro voljo do svojih strank, poslovnih partnerjev in zaposlenih. S pravilno izbiro in personalizacijo daril lahko okrepite poslovne odnose, ustvarite trajen vtis in pokažete, da vam je pomembno sodelovanje in povezava z vašimi sodelavci in partnerji.

Pri izbiri personaliziranih poslovnih daril je pomembno, da upoštevate cilje in vrednote vašega podjetja ter želje prejemnika. Darila naj bodo kakovostna, uporabna in premišljena, saj bodo tako bolj cenjena in ustvarila pozitiven vtis. Ekipa Slovenike se navezuje na zgoraj naštete lastnosti in vam pri izbiri personaliziranih daril tako lahko najboljše svetuje in zagotovi odlično darilo.


Personalizirana darila lahko obsegajo različne izdelke, kot so pisala, beležke, torbice, bombažne vrečke, stekleničke, oziroma termovke za vodo, USB ključke, koledarje … In pa tudi gastronomske dobrote kot so vina, čokolade, med, čaji, kave ipd. Z dodatkom logotipa podjetja, imena prejemnika ali personaliziranim sporočilom lahko darilo postane še bolj posebno in unikatno.

Personalizirana poslovna darila so odličen način tudi za promocijo podjetja in izgradnjo prepoznavnosti blagovne znamke. S pravilno izbiro daril in personalizacijo lahko ustvarite močan vtis in pokažete, da ste pozorni do svojih poslovnih partnerjev in strank.

Kaj vsebuje naša ponudba personaliziranih daril?

Naša ponudba vsebuje izključno slovenske izdelke, ki jih s srcem proizvajajo lokalna podjetja. V Sloveniji se resnično skriva bogastvo okusov, ki ga ustvarjajo naši domači, lokalni ponudniki. Z nakupom pri nas ne podpirate le slovenskega gospodarstva, ampak tudi spodbujate razvoj lokalnih skupnosti ter ohranjate tradicijo in kakovost slovenske kulinarike.

Tisk logotipa na škatlo pralin

Na voljo različne velikosti škatlic

Gravura na lesene izdelke

Darilni paketi po naročilu

Sestavimo vam darilni paket po vaših željah

Tisk logotipa na Chipolo obesek

Zakaj izbrati Sloveniko?

Naša spletna trgovina je bila ustanovljena z vizijo podpiranja slovenskih malih podjetnikov, ki so temelj naše gospodarske rasti in razvoja. Z nakupom pri nas ne podpirate le slovenskega gospodarstva, ampak tudi spodbujate razvoj lokalnih skupnosti in prispevate k večji konkurenčnosti naše države na globalnem trgu.

Naši izdelki so skrbno izbrani in zagotavljajo vrhunsko kakovost ter izjemno okusno izkušnjo. Z močno zavezanostjo k lokalni proizvodnji in strogim nadzorom kakovosti vas lahko prepričamo, da boste prejeli le najboljše izdelke iz srca Slovenije

Zavezani smo k zagotavljanju izdelkov najvišje kakovosti, zato skrbno izbiramo vsak izdelek v našem asortimanu. Naše poslanstvo je presegati pričakovanja naših strank in ustvarjati nepozabne kulinarične izkušnje, ki povezujejo ljudi in spodbujajo ljubezen do dobrega okusa.

Toplo vabljeni, da odkrijete raznolikost slovenskih okusov, ki jih ponuja spletna trgovina slovenika.eu.


Potrebujete večje količine?

Pomagamo vam izbrati slovenska poslovna darila za partnerje in sodelavce, oblikujemo darilne sete, personaliziramo darila in imamo 1001 idejo za vsako priložnost. Kontaktirajte nas: 030 20 10 50, b2b@slovenika.eu