Ekipa

MATIJA ČUK  - direktor

Maturiral je na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani na smeri industrijsko oblikovanje. Poglobljen študij industrijskega oblikovanja je nadaljeval na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, kjer je leta 2014 diplomiral in si pridobil naziv Univerzitetni diplomirani industrijski oblikovalec. Med in po študiju je opravljal različna dela ter tako spoznaval različna delovna okolja. Podjetje Regio Vita vodi od avgusta 2015.

IQBATOR - Že nekaj časa je Slovenika iskala priložnosti za večjo rast in širitev, ter tako v letu 2023 lastništvo podjetja in spletne trgovine Slovenika prenesla na slovensko podjetje IQbator d.o.o., s sedežem v Ljubljani. IQbator se ponaša z znanima blagovnima znamkama The Slovenia in In Your Pocket, na trgu pa že 23 let piše inovativne poslovne zgodbe z namenom zagotavljanja boljše prihodnosti Slovenije, s poudarkom na založništvu, turizmu in gastronomiji.

Zakaj izbrati Sloveniko?

Naša spletna trgovina je bila ustanovljena z vizijo podpiranja slovenskih malih podjetnikov, ki so temelj naše gospodarske rasti in razvoja. Z nakupom pri nas ne podpirate le slovenskega gospodarstva, ampak tudi spodbujate razvoj lokalnih skupnosti in prispevate k večji konkurenčnosti naše države na globalnem trgu.

Naši izdelki so skrbno izbrani in zagotavljajo vrhunsko kakovost ter izjemno okusno izkušnjo. Z močno zavezanostjo k lokalni proizvodnji in strogim nadzorom kakovosti vas lahko prepričamo, da boste prejeli le najboljše izdelke iz srca Slovenije

Zavezani smo k zagotavljanju izdelkov najvišje kakovosti, zato skrbno izbiramo vsak izdelek v našem asortimanu. Naše poslanstvo je presegati pričakovanja naših strank in ustvarjati nepozabne kulinarične izkušnje, ki povezujejo ljudi in spodbujajo ljubezen do dobrega okusa.

Toplo vabljeni, da odkrijete raznolikost slovenskih okusov, ki jih ponuja spletna trgovina slovenika.eu.