Prednaročila odprta: Kviz Jezera Slovenije – Čarobno potovanje po slovenskih jezerih

Prednaročila odprta: Kviz Jezera Slovenije – Čarobno potovanje po slovenskih jezerih

Oct 17, 2024Slovenika EU

Z veseljem napovedujemo izid najnovejšega izdelka Kviz Jezera Slovenije, ki bo popeljal ljubitelje narave in izzivov na nepozabno potovanje po slovenskih jezerih!

Po uspehu priljubljenih kvizov Slovenija in Pivo, znamka The Slovenia z navdušenjem dodaja še tretjega, posvečenega edinstvenim in čarobnim jezerom naše dežele.

Delo priznane avtorice Mance Korelc

Kviz Jezera Slovenije je rezultat predanega dela priznane avtorice in ljubiteljice narave, Mance Korelc, ki je tudi avtorica knjige Jezera Slovenije. V tem kvizu boste lahko preizkusili svoje znanje o slovenskih jezerih, odkrivali skrite bisere narave ter se naučili fascinantnih dejstev o naših vodnih zakladih.

 

Kaj vas čaka v Kvizu Jezera Slovenije?

V kvizu vas čaka 60 skrbno izbranih vprašanj o slovenskih jezerih, ki bodo preizkusila vaše znanje. Vsako vprašanje vključuje tri možne odgovore (A, B, C),  poleg pa boste ob pravilnih odgovorih našli tudi podrobne razlage, ki vam bodo pomagale obogatiti vaše znanje.

Poleg tega boste skozi igro odkrivali zanimiva dejstva in zgodovinske zgodbe, povezane z našimi jezeri.

Kviz je shranjen v priročni in estetski škatli, kar omogoča enostavno prenašanje in igranje kjerkoli.

 

Kviz za vse ljubitelje narave in zabave

Ta kviz je kot nalašč za vse, ki radi raziskujete slovensko naravo in hkrati uživate v učenju skozi igro. Primeren je tudi za druženja s prijatelji, saj omogoča zabavno in poučno preživljanje prostega časa.

S Kvizom Jezera Slovenije boste iz udobja svojega doma raziskovali lepote slovenskih jezer, kot so bolj znana jezera, kot npr. Blejsko, Bohinjsko jezero ter tudi številna manj znana jezera, ki jih boste še podrobneje spoznali.

 

Odličen tudi za šolarje

Kviz Jezera Slovenije je popoln izdelek tudi za šolarje, saj ponuja zabaven in poučen način spoznavanja naravne dediščine Slovenije. Z zanimivimi vprašanji in podrobnimi razlagami bo kviz šolarjem pomagal, da na interaktiven način razširijo svoje znanje o slovenskih jezerih ter naravnih lepotah naše dežele. Igra je primerna tako za učenje doma kot tudi v šolskih okoljih, kjer bo popestrila učne ure in motivirala otroke k raziskovanju slovenskih znamenitosti.

 

Prednaročila že na voljo!

Kviz Jezera Slovenije izide novembra 2024, vendar lahko že danes prednaročite svoj izvod po ugodni ceni le 14,90 €.

Prednaročila so že odprta, zato ne zamudite priložnosti, da si zagotovite to edinstveno igro, ki bo navdušila vas in vaše bližnje.

 

Ne zamudite priložnosti za zabavno in poučno popotovanje po slovenskih jezerih. 

PREDNAROČITE ZDAJ TUKAJ.

 

 

More articles